Pirineus Mòbil | TERMES D’ÚS
480
page-template-default,page,page-id-480,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

TERMES D’ÚS

Tots els continguts que hi ha en aquesta web estan sota la protecció, termes i condicions de la llicència Pirineus Mòbil

Tret que un autor n’especifiqui una altra per a un contingut concret que li sigui propi. Qualsevol ús que no sigui el descrit en la llicència requereix de l’aprovació expressa del seu autor. Els documents externs estan sota la llicència d’orígen.

Per resumir-ho, aquesta llicència diu:

  • no s’en pot fer un ús comercial
  • la distribució i còpia dels continguts és lliure referenciant l’autor i l’orígen
  • es poden modificiar els continguts i fer-ne treballs derivats si el resultat es distribueix de nou sota les mateixes condicions.

Pots obtenir-ne més detalls si cliques sobre l’enllaç de la Creative Commons License que tens més amunt.
Si per algun motiu vols incorporar un document sota unes condicions diferents, cal que ho especifiquis en la aportació.
Contactant amb l’autor(s) es pot parlar de fer-ne un altre ús sempre que hi donguin la seva aprovació.

Responsabilitat dels enllaços
Pirineus Mòbil  no assumeix la responsabilitat del contingut, ni la veracitat de les pàgines a les quals es pot accedir a través d’aquesta pàgina web. L’única finalitat dels enllaços, es afavorir, fomentar i facilitar l’accés a la informació que pot ser del vostre interès. Les dades de caràcter personal incloses en aquestes pàgines, no podran ser tractades, ni usades per finalitats diferents a les de la seva publicació d’acord amb la normativa vigent.
Alt Urgell Fibra no assumeix la responsabilitat derivada dels problemes tècnics o errors continguts o provocats per les pàgines a les quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços.

Responsabilitat per continguts
Els titulars de serveis amb clau d’accés privada (com ara espais web, entrades als fòrums, bolcs o adreces de correu electrònic), siguin persones físiques o jurídiques, són plenament responsables tant pel que fa a les activitats com pel que fa als continguts publicats als seus espais web i els respectius correus.

Avís de continguts inadequats
En cas que es produís qualsevol mena de vulneració de la legalitat vigent o de les condicions, us agrairem que ens ho feu saber per tal que procedim a comprovar les vostres raons i a modificar o retirar, si escau, els continguts inadequats. Teniu a la vostra disposició l’adreça de correu info@alturgellfibra.cat per informar-nos de la incidència.